Loopbaanbegeleiding en persoonlijke ontwikkeling

Coaching en loopbaanbegeleiding door bureau beeker helpt jou om de juiste keuzes te maken. Zowel in je werk als daarbuiten. Hierdoor groeit je zelfvertrouwen, krijg je weer energie en haal je het beste uit jezelf. Nu en in de toekomst.

Coaching als kompas bij veranderingen in jouw loopbaan

loopbaanbegeleiding stappenJouw loopbaan ontwikkelt zich volgens een bepaalde route. Voor een deel heb je deze route zelf uitgestippeld, en voor een deel komen er dingen op je pad die je niet had voorzien of waar je geen invloed op hebt. Zo kunnen gezondheidsklachten de aanleiding zijn dat je je eigen werk niet meer kunt doen, of verlies je je baan bij een reorganisatie. Dan moet je opnieuw een route uitstippelen en nieuwe keuzes maken. Op dat moment kun je veel baat hebben bij loopbaanbegeleiding waarin de coach samen met jou onderzoekt welke weg je wilt inslaan.

‘Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?’

‘Wat wilde ik ook alweer?’ Hoe langer je deelneemt aan het arbeidsproces, hoe verder je vaak afstaat van initiële drijfveren en ambities uit je verleden. Je moet opnieuw onderzoeken wat bij je past en waar je blij van wordt. bureau beeker gelooft dat het bij het vinden van de juiste route gaat om wie jij diep van binnen bent. Om het vinden van de kern in jezelf. Terugvinden waar jouw kracht zit. Wat zijn jouw talenten en kwaliteiten? Waar hou jij van? Waar beleef je plezier aan? Pas als je die hervonden hebt en daar opnieuw mee in contact komt, kun je met vertrouwen de juiste richting kiezen.

bureau beeker helpt je om het beste uit jezelf te halen zodat je, op een manier die bij jou past, de juiste stappen kunt zetten. Privé of voor je werk. Maak een vrijblijvende afspraak en kijk of je de juiste ‘klik’ voelt om samen op weg te gaan.

Ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling

Thema´s waar je mee worstelt in je werk of privé komen vaak terug in je leven. Want persoonlijke ontwikkeling gaat immers altijd door. Coaching versnelt, ondersteunt en stimuleert dit persoonlijke ontwikkelingsproces. Door zelf ingebrachte praktijksituaties wordt je inzicht in je denken, je gevoelens en je gedrag groter. Wat maakt dat je de dingen doet zoals je ze doet? Wanneer je je daar bewust van wordt, komt er ruimte om anders in een situatie te staan en laat je ander gedrag zien.
Maak een afspraak bij bureau beeker voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Na een coachingstraject bij bureau beeker heb je over het algemeen een beter zelfbeeld en weer meer energie en plezier in het leven. Je hebt geleerd jezelf en je eigen gevoelens serieus te nemen en op te komen voor jezelf. Hierdoor vergroot je je persoonlijke effectiviteit en kom je steviger over op anderen. Ook handig bij solliciteren.