De Coachtandem: praten en fietsen voor een snel herstel

Overweeg jij hulp te zoeken bij een coach maar zie je op tegen de intimiteit van de gesprekken? Of voel je spanning in je lijf? Dan is de Coachtandem wellicht een uitkomst voor je?

Hulp bij spanningsklachten of burn-outvitale medewerkers-illustratie

Juist als je oververmoeid bent, je continu gespannen voelt of een burn-out hebt, is het belangrijk om heel goed voor je lijf te zorgen. Om dingen te doen die ervoor zorgen dat je fysieke conditie op peil blijft. Met wandelen of fietsen in de natuur versterk je je conditie en kun je tegelijkertijd je hoofd leeg maken. Slaap je slecht of kom je moeilijk in slaap, ook dan helpt fysieke inspanning.

Praten én fietsen voor een snel herstel

Wanneer je een coachingstraject volgt bij bureau beeker, kun je met de coachtandem werken aan je mentale én fysieke conditie en kracht. Op deze dubbele fiets kun je gemakkelijk met elkaar praten omdat je met je hoofd dicht bij elkaar bent. Maar je kunt ook om je heen kijken en met al je zintuigen de natuur op je in laten werken om zo nieuwe energie te gaan voelen. In een individueel coachingtraject kunnen reguliere coaching gesprekken gecombineerd worden met coachtandemsessies.

De coachtandem ervaren?

Overweeg je een traject in te gaan bij bureau beeker, kom dan vrijblijvend kennismaken met de coach én de speciale fiets. Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Pino lig-tandem

Lees meer over burnout